Sist endret: 18.11.2019

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Konnektiv AS har valgt å legge en lenke til den artikkelen du nå leser i bunnen av alle sider. I det følgende vil vi informere om påkrevde opplysninger.

Konnektiv AS sitt nettsted benytter seg av informasjonskapsler som gjør at nettstedet funker som det skal.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Våre informasjonskapsler

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på nettsidene våre. Programmet samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på konnektiv.no

m.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.

Google Tag Manager
Dette er et analyseprogram som håndterer andre tagger og script, som Google Analytics. Informasjonen som lagres er ikke sporbar tilbake til deg. Den benyttes i fortløpende justeringer og tilpassinger slik at vi kan gjøre opplevelsen på konnektiv.no best mulig for våre brukere.

Kontakt oss i dag for mer informasjon: 98 90 10 00